Verhuur clubhuis

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /usr/share/drupal7/includes/menu.inc).

Verhuur clubhuis - PER 1 JANUARI 2021 WORDT ONS CLUBHUIS NIET MEER VERHUURD

Het clubhuis van Scouting Derja is te huur voor leden van Scouting Derja, familie van Scouting Derja, andere scoutinggroepen, particulieren en verenigingen.

Voor informatie kunt u contact opnemen met : verhuur@scoutingderja.nl.

Voor reserveringen klikt u op : Reserveringen

Tevens kunt u op bovenstaande link de verhuuragenda raadplegen. Indien u een reservering wilt maken en de gevraagde datum/tijd is bezet, neemt u dan contact op met de verhuurder om te kijken of er een en ander geregeld kan worden.

Onze opkomsten zijn elke zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur, waarop in principe niet gehuurd kan worden, maar er is vaak een (scouting)mouw aan te passen.

Kosten leden scouting:
- Voor overnachtingen geldt: € 4.00 p.p.p.n met een minimum van €100.00
- Voor dag- en avondverhuur geldt: €75.00

Kosten niet-leden Scouting:
- Voor overnachtingen geldt: € 5.00 p.p.p.n met een minimum van €150.00
- Voor dag- en avondverhuur geldt: €125.00

Overige tarieven en reserveringen op aanvraag.

Indeling clubhuis