Vorstenjacht - 23 april 2016

Vorstenjacht
  23 april 2016

Algemene info

Op zaterdag 23 april 2016 organiseert Scouting Derja in samenwerking met de Oranjevereniging voor de tweede keer voor Oegstgeester kinderen een vossenjacht met als thema “Vorsten” in het kader van Koningsdag.

Alle kinderen tot en met 14 jaar zijn welkom. De deelname is gratis.

De activiteit vindt plaats van 14:00-16:00 in en rond het winkelcentrum Lange Voort en het Irislaanpark.

Een groot aantal vorsten (koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen) kan worden gevonden.

Bij elke vorst is een kleine activiteit of spelletje te doen.

Koning Willem Alexander en koningin Maxima

Voor deze activiteit is een maximum van 300 deelnemerskaarten beschikbaar. Je kunt van tevoren inschrijven door een mail te sturen naar info@scoutingderja.nl met opgave van aantal kinderen. Indien nog niet alle kaarten weg zijn kun je ook op de dag zelf een kaart halen. Deelnemerskaarten zijn op 23 april verkrijgbaar bij de starttent bij de bibliotheek vanaf 13:00.