Rommelmarkt - 5 maart 2016

5 maart 2016

Info leiding - Algemene info
Indeling clubhuis - Innemen van spullen - Publiciteit - Opbrengst

De jaarlijkse Derja rommelmarkt vindt plaats op zaterdag 5 maart in ons clubhuis van 10:00-15:00. Er zijn dan geen opkomsten, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom om langs te komen.

De opbrengst komt weer volledig ten goede aan onze eigen scoutinggroep. Kom daarom langs en neem vooral buren, vrienden en familie mee! Wie weet kan je nog leuke dingen kopen!

Indeling clubhuis

Scoutslokaal: Boeken, platen, video’s, dvd’s.
Welpenlokaal: Huishoudelijk
Kabouterlokaal: Speelgoed, kinderspullen
Beverlokaal: Luxe artikelen, elektrische apparatuur

Innemen van spullen