Nieuwverjaarsdag - 30 januari 2016

Nieuwverjaarsdag
  30 januari 2016

Algemene info

In de donkere dagen rond kerst blikken wij al vooruit op het nieuwe jaar.

Op 30 januari wordt de Derja-groep 79 jaar oud en wij nodigen alle leden, oud-leden en hun gezinnen dan ook van harte uit om deze nieuwverjaarsdag met ons te komen vieren.

Het feest start om 16.30 en duurt tot zolang het gezellig is.

We willen vragen of je je wilt aanmelden wanneer je komt en met hoeveel personen, zodat we daarmee rekening kunnen houden voor wat betreft de catering. Doe dit door te mailen naar info@scoutingderja.nl.

Graag zien we je 30 januari!