Welpenopkomst - 5 september 2015 - Eerste opkomst

Eerste opkomst
  5 september 2015

Algemene info

Zaterdag 5 september is de eerste opkomst van het nieuwe seizoen.

Het wordt een gezamenlijke opkomst met de scouts.

Ondanks de weersvoorspelling van een regenachtige dag gaan we toch naar het strand. Kleed je goed aan en neem regenkleding mee.

Je wordt om 12:45 uur verwacht in de buurt van Brasserie de Badmeester, hier verzamelen we. Je hoeft hier niet naar binnen, we wachten je op bij de kleine rotonde. Zodra we compleet zijn gaan we het strand op om daar tot 16:00 uur een gezellige eerste opkomst te beleven.

Het is een nog specialere opkomst want het is een gezamenlijke opkomst van Scouts en Welpen én we hebben kijkers voor de Welpen en Scouts, reuzegezellig!!