U bent hier

Welpenopkomst - 20 juni 2015 - De zoektocht naar de heks

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /usr/share/drupal7/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /usr/share/drupal7/includes/menu.inc).De zoektocht naar de heks
  20 juni 2015  

Algemene info - Fotoalbum

Afgelopen zaterdag hebben de welpen eindelijk de draak gevonden, na eerst een brug gebouwd te hebben, die de welpen nodig hadden om over de bergen (de heg) te komen. In een stormloop rennen de welpen op de draak af om hem te verslaan, maar vlak voor ze bij hem zijn springt prinses Felicia voor de draak. De draak blijkt niet slecht te zijn. Sterker nog, hij is een betoverde prins, die door de koning, de stiefvader van de prinses, is betoverd.

Prinses Felicia wil graag dat de draak weer terug getoverd wordt. Willen de welpen helpen om een tegendrankje te vinden? Er is misschien een heks, die hen kan helpen, maar waar woont de heks?

Iedereen is welkom om mee op avontuur te gaan, dus neem vriendjes en vriendinnetjes mee.

De opkomst is gewoon van 14:00-16:00.