U bent hier

Jubileum Aart-Teun 25 jaar leiding - 16 november 2013

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /usr/share/drupal7/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /usr/share/drupal7/includes/menu.inc).


Jubileum Aart-Teun 25 jaar leiding
  16 november 2013  

Algemene info

Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van Aart-Teun Veldhuyzen als leiding bij bevers en kabouters/welpen en zijn afscheid als actief leiding wordt op zaterdag 16 november 2013 een feestje georganiseerd.

De organisatie van het feest is in handen van Marloe den Hartog en Sandra Fleur. Zij hebben leden, ouders en oud-leden uitgenodigd voor een gezellig bijeenkomst met maaltijd.

Iedereen is welkom vanaf 17:00 voor een gezellige borrel. Een 50-tal (oud-)leden is aanwezig.

Om 18:00 houdt voorzitter Toin een korte toespraak, waarna iedereen wordt uitgenodigd voor het lopende buffet in het beverlokaal.

Rond 19:30 houden Marloe en Sandra nog een toespraak, waarin zij een multomap aanbieden met tekeningen en bijdragen van leden en oud-leden.

Hierna is iedereen nog welkom voor gezellig na te kletsen tot rond 22:00 het feest wordt afgesloten.

Publiciteit

In de Oegstgeester Courant van 13 november is een artikel geplaatst, waarin iedereen wordt uitgenodigd, die kind of leiding is geweest bij Aart-Teun.

Op 20 november wordt wederom een artikel geplaatst, ditmaal met een verslag door Antoon Koch.