U bent hier

Beveropkomst - 7 september 2013 - Keet Kleur

Foutmelding

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /usr/share/drupal7/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (regel 2404 van /usr/share/drupal7/includes/menu.inc).


Nieuwe start bevergroep: Keet Kleur
  7 september 2013 

Na een jaar geen bevers gehad te hebben start Scouting Derja vandaag weer opnieuw met bevers.

Wow, wat vond Keet Kleur het gezellig vandaag. Ze was zo blij dat er weer gezellige bevers waren om mee te spelen. Keet Kleur had stiekem het pad naar Hotsjietonia gekleurd met allemaal nummers. Met een dobbelsteen mochten de bevers gooien en het aantal stappen doen op het pad. Bij elk nummer waar ze op terecht kwamen kregen ze een vraag of een opdracht. Zo was er het ballonnenspel, speelgoedwinkeltje, spekkie happen, heksensoep maken en nog veel meer. Ook kennen de nieuwe bevers het openingslied al goed. Wie het pad helemaal over was mocht de brug oversteken naar Hotsjietonia. Daar kregen de bevers limonade en een appel. Daar hadden ze wel even trek in. Na het verhaal van Keet Kleur gingen we natuurlijk verven. De bevers gingen zichzelf verven. Maar dan wel op papier...
Toen was het helaas alweer tijd om uit Hotsjietonia te vertrekken. Tot de volgende week. Liefs, Keet Kleur..