U bent hier

'Reünisten wisten weg naar de Derja's goed te vinden' - 27 juni 2012

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van /usr/share/drupal7/modules/book/book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /usr/share/drupal7/includes/common.inc).


Oegstgeester Courant
  27 juni 2012 

betreft: Reünie 23 juni

In onderstaand artikel staat helaas een paar storende fouten, die in de Oegstgeester Courant van 4 juli gerectificeeerd zullen worden:

Er staat dat Jan Geleijn en Nel Rus in het zonnetje werden gezet. Dat is niet zo. Jan Geleijn onthult een beeldje voor Jenny Ykema (Oetje), die helaas niet meer leeft, als herinnering aan haar. Jenny is actief geweest van 1945-1997. Nel Rus is weliswaar aanwezig, maar is veel korter actief geweest bij scouting.

Verder is degene die het boompje onthult niet Nel Rus, maar Frieda Veldhuyzen-van der Bijl (Maquita), die vanaf 1962-1993 actief is geweest bij de groep en nu nog steeds meegaat met kampen als kookstaf. Zij onthult een berkenboompje, omdat haar padvindstersnaam (Maquita) berk betekent in het Indiaans.