Geschiedenis van de groep 2012

30 januari Start jubileumjaar: Groepsmaaltijd
De burgemeester open het jubileumjaar en ontvangt het eerste exemplaar van de jubileumkalender.

10 maart 11e Rommelmarkt
De groep organiseert een rommelmarkt.

5 mei 31e Jaarmarkt
Dit jaar zijn er voor het eerst geen boeken op de jaarmarkt. De groep biedt ervaringen aan aan kinderen, die langskomen.

12 mei Bever-Doe-Dag
De Bever-Doe-Dag wordt dit jaar op ons terrein gehouden. Het thema is circus en de kampvuurkuil wordt omgebouwd tot een ware circustent met piste en al. Over het hele terrein kunnen 150 kinderen allerlei spelletjes doen.

2 juni 66e Sint Joris Challenge
De groep neemt deel aan de Sint Joris Challenge, die dit jaar als thema 'Shrek' heeft.

23 juni Groepsbarbecue en reünie
Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan wordt een grote barbecue georganiseerd voor leden en oud-leden.

7-14 juli Kabouterkamp
De kabouters gaan op zomerkamp in Vleuten.

7-14 juli Scoutskamp
De scouts gaan op zomerkamp in Baarn.