Geschiedenis van de groep 2011

12 maart 10e Rommelmarkt
De groep organiseert een rommelmarkt.

5 mei 30e Jaarmarkt
De groep staat op de Jaarmarkt in de De Kempenaerstraat.

21 mei 65e Sint Joris Challenge
De naam van de Sint Jorismarsen is gewijzigd in Sint Joris Challenge. Dit jaar zijn er voor het eerst activiteiten tijdens de verschillende routes. Er is een Bever Challenge voor de Bevers, een Avonturen Challenge voor de Kabouters, Welpen en Scouts en voor de traditionele wandelaars zijn er nog twee Wandel Challenges.

28 mei Musical Joseph
Veel kinderen van de groep doen mee aan de musical Joseph in de Regenboogkerk.

18 juni Groepsbarbecue
De leiding en het bestuur organiseert een groepsbarbecue voor alle leden en hun ouders, broertjes en zusjes.

2-9 juli Kabouterkamp
De kabouters gaan op zomerkamp in Assen met als thema 'De Manoush en de zeven stenen'.

2-9 juli Scoutskamp
De scouts gaan op zomerkamp in Ommen met als thema 'De weerwolven van Derjadam'.

24 september 44e Pannenkoekenactie
De groep helpt mee met de Pannenkoekenactie.

1 oktober Jantje Beton-uitje
Alle kinderen, die twee of meer keer voor Jantje Beton hebben gelopen gaan mee kaarsen maken in Warmond.