Geschiedenis van de groep 2010

28 januari Tijd voor taart
Vanwege het 100-jarig bestaan van Scouting Nederland bieden de drie Oegstgeester groepen de burgemeester een feesttaart aan.

13 maart 9e Rommelmarkt
De groep organiseert een rommelmarkt.

5 mei 29e Jaarmarkt
De groep staat op de Jaarmarkt in de De Kempenaerstraat.

15 mei Scouts2Day
De groep bezoekt de grote jubileumdag in Utrecht t.g.v. het 100-jarig bestaan van Scouting Nederland.

29 mei 64e Sint Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint Jorismarsen.

26 juni Groepsbarbecue
De leiding en het bestuur organiseert een groepsbarbecue voor alle leden en hun ouders, broertjes en zusjes.

26 juli-5 augustus JubJam100
De kabouters en padvindsters gaan naar het grote jubileumkamp in Roermond.

11 september Scout-It-Out
De groep is aanwezig oip de grote regio-jubileumdag in Duinrell.

25 september 43e Pannenkoekenactie
De groep helpt mee met de Pannenkoekenactie.

6-7 november Groepsweekend
De groep houdt een weekend in het eigen clubhuis. Tijdens het weekend vliegen een aantal kabouters over.