Geschiedenis van de groep 2003

1 februari Afsluiting jubileumjaar
Het jubileumjaar wordt afgesloten, waarbij een nieuw bord met het scouting-logo aan het hek wordt gehangen.

8 februari Activiteit met Amerikaanse groep uit Wassenaar
Samen met een Amerikaanse groep wordt er een middagje gebowld.

7-9 maart Winterweekend kabouters
De kabouters zijn uitgenodigd om het 25-jarig regeringsjubileum van Koning Goudreinet bij te wonen. Tijdens het weekend wordt echter een kostbare gouden appel gestolen, maar de kabouters weten de dader uiteindelijk te grijpen.

22 maart 2e Rommelmarkt
De groep organiseert voor de tweede keer een rommelmarkt.

29 maart Nationale Scouting Dag
Ter gelegenheid van de Nationale Scouting Dag wordt het Winkelcentrum Lange Voort van een grote schoonmaakbeurt voorzien.

5 mei 22e Jaarmarkt
Deze keer worden op de jaarmarkt in de De Kempenaerstraat naast de gebruikelijke boekenstand tosti's gebakken.

24 mei 57e Sint Jorismarsen
Dit jaar behalen de bevers bij de Sint Jorismarsen de tweede prijs en de kabouters de eerste prijs.

29 mei-1 juni Sherpaweekend
De sherpa's houden in Aerdenhout een voorbereidingsweekend voor hun zomerkamp.

5-12 juli Kabouterkamp
De kabouters beleven dit jaar een avontuur in de 17e-eeuwse herberg van Kaatje "In den Gouden Walvisch".

5-13 juli Padvindsterkamp
In Brielle beleven de padvindsters rond het water een heus piratenkamp.

11-21 augustus Sherpakamp
De sherpa's gaan naar Dwingeloo op kamp en hebben als thema James Bond, oftewel "007".

30 augustus Open Dag
Op het terrein aan de Voscouyl is een ware kermis verrezen, die druk bezocht wordt door groepsleden en vele bezoekers.

25 oktober Pannenkoekenactie
De groep helpt mee met de Pannenkoekenactie.