Geschiedenis van de groep 1999

5 mei 18e Jaarmarkt
De groep doet mee met de plaatselijke jaarmarkt in de De Kempenaerstraat en bakt poffertjes.

29 mei 53e Sint-Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint-Jorismarsen. Voor het eerst is er een speciaal thema: Ridders. Omdat de kabouters zelf net een nieuw thema hebben geïntroduceerd (zie 24 oktober 1998), lopen ze dit jaar in hun eigen prinsesse- en ridderkleding van Ruwenda. De kleding wordt door ouders genaaid en is net op tijd klaar. De kabouters behalen er de eerste prijs mee.

25-27 juni Beverweekend
De bevers houden hun grote weekend met als thema: De Sneeuwkoningin.

3-10 juli Kabouterkamp
De kabouters gaan dit jaar op kamp naar Nuenen, waar ze een spannende week beleven met het spel Jumanji.

4-11 juli Padvindsterkamp
De padvindsters gaan dit jaar op kamp naar Elkenrade in Zuid-Limburg, waar ze het avontuur van de Bokkerijders beleven.

12-21 augustus Sherpakamp
De sherpa's gaan naar Wiltz (Luxemburg) voor hun jaarlijkse zomerkamp. Ze hebben als thema Grease.

18 september 32e Pannekoekactie
De groep helpt mee met de Pannekoekactie.

24-26 september Scout-In
De twee-jaarlijkse Scout-In vindt plaats in Ommen, een weekend voor 17+ scouts. Een groot deel van onze leiding en stam gaat hiernaartoe. Naast het deelnemen aan diverse workshops overdag wordt er 's avonds natuurlijk ook uitgebreid gefeest.

15-17 oktober JOTA-weekend
Voor leiding en stam is er weer een JOTA-weekend. De bevers, kabouters, padvindsters en sherpa's komen alleen zaterdag overdag. Zij beleven dan een avontuur met Tante Sidonia als briesende bruid.

16-17 oktober Introductie nieuw stamthema: De legende van Osger
De stam introduceert tijdens het JOTA-weekend een eigen thema over de legende van Osger, de naamgever van het huidige Oegstgeest.

30 december Oliebollenactie
De sherpa's organiseren een oliebollenactie om hun eigen zomerkamp te financieren.