Geschiedenis van de groep 1998

5 mei 17e Jaarmarkt
De groep doet mee met de plaatselijke jaarmarkt in de De Kempenaerstraat en bakt poffertjes.

16 mei 52e Sint Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint Jorismarsen.

26-28 juni Beverweekend
De bevers houden een weekend met als thema Robinson Crusoë.

3-12 juli Sherpakamp
De sherpa's gaan op zomerkamp naar Overasselt met als thema: Duel over de grens.

4-11 juli Kabouterkamp
In Nijmegen beleven de kabouters avonturen met de Hobbit Bilbo en de tovenaar Gandalf op hun zoektocht naar een drakenschat.

4-11 juli Padvindsterkamp
De padvindsters gaan op kamp naar Putten met als thema: De griezels van Putten.

19 september 31e Pannekoekactie
De groep helpt mee met de Pannekoekactie.

16-18 oktober JOTA-weekend
In 1998 doet Scouting Derja weer mee met de 41e Jamboree On The Air, de JOTA. Er wordt een weekend gehouden op het clubhuis.

24 oktober Introductie nieuw kabouterthema: De Zwarte Trillium
Bij de kabouters wordt een nieuw thema geïntroduceerd: De Zwarte Trillium. Het is een verhaal over drie prinsessen, die allerlei avonturen beleven in het land Ruwenda.