Geschiedenis van de groep 1992

30 januari 55e verjaardag van de groep: Erelidmaatschap Dick Swaan
Op de verjaardag van de groep wordt Dick Swaan, oud-penningmeester tot erelid benoemd.

1 februari Jubileumopkomst
Op zaterdag 1 februari wordt het jubileumjaar officieel geopend met een jubileumopkomst. De Derjagroep bestaat 55 jaar en dat wordt gevierd.

5 mei 11e Jaarmarkt
De groep doet mee met de plaatselijke jaarmarkt in de De Kempenaerstraat en bakt poffertjes.

mei 46e Sint Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint Jorismarsen.

13 juni Reünie
Op zaterdag 13 juni wordt een receptie en een reünie gehouden ter gelegenheid van het 55-jarig bestaan van de Derjagroep.

september 25e Pannekoekactie
De groep helpt mee met de Pannekoekactie.

25-27 september Scout-In: Net even iets meer...
De Scout-In van 1992 wordt gehouden in Dronten en heeft als thema 'Net even iets meer...'
Op dit terrein wordt in 1995 de Wereld Jamboree gehouden en de Scout-In kan als voorproefje worden beschouwd.

19 december Kerstdiner leiding
Ook dit jaar houdt de leiding weer gezamenlijk kerstdiner.