Geschiedenis van de groep 1988

5 mei 7e Jaarmarkt
De groep doet mee met de plaatselijke jaarmarkt in de De Kempenaerstraat en bakt poffertjes.

mei 42e Sint-Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint-Jorismarsen.

10-11 juni Beverweekend
De bevers houden een weekend in het eigen clubhuis met als thema: Snabbel en Babbel. Op zaterdag vindt ook de Bever-Doe-Dag plaats met hetzelfde thema.

9-16 juli Kabouterkamp
De kabouters gaan dit jaar op kamp in Nistelrode in een clubhuis naast het terrein van de padvindsters.

9-16 juli Padvindsterkamp
De padvindsters houden hun kamp dus ook in Nistelrode en hebben als thema Aladdin en de wonderlamp.

september 21e Pannekoekactie
De groep helpt mee met de Pannekoekactie.

Grote Clubactie
De groep doet mee met de Grote Clubactie.

november Jantje Beton
De groep doet mee met de Jantje Beton-collecte.