Geschiedenis van de groep 1986

22 februari Ouder-feestavond met andere Oegstgeester groepen
Op deze dag wordt er een ouder/feestavond georganiseerd. Weken van tevoren is er al voor geoefend om deze avond samen met de andere Oegstgeester groepen tot een succes te maken. Eigenlijk is deze avond in 1985 gepland, maar toen was er zoveel te doen, dat er niets van kwam. De padvindsters voeren die avond de song "We are the world" op en de kabouters presenteren een play-back-show. De bevers komen ook op het toneel en vertonen "Een dikke kleine olifant".

voorjaar Sloop oude tweede clubhuis
In 1985 werden voorbereidingen getroffen om het witte clubhuis uit 1967 te vervangen. En wanneer het financiële gedeelte rond is, kan vlak voor Pasen het oude gebouw worden afgebroken. Het is hard nodig want in de hoeken kan je door de kieren naar buiten kijken, één kant van het clubhuis is helemaal groen uit geslagen en de andere kant is scheef weggezakt. De padvindsters wonen zolang even "in" bij de andere afdelingen in het andere clubhuis.

5 mei 5e Jaarmarkt
De groep doet mee met de plaatselijke jaarmarkt in de De Kempenaerstraat en bakt poffertjes.

mei 40e Sint-Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint-Jorismarsen.

Districtswedstrijden (DSW)
De padvindsters gaan met één ronde naar de rondewedstrijden, zoals in voorgaande jaren ook wel was gebeurd. De groep heeft reden om trots te zijn op het behaalde resultaat: De Zeehonden behalen de 6e plaats en zijn daarmee de bestgeplaatste meisjesgroep.

juni Oudermiddag
Er vindt een gezellige oudermiddag plaats.

14 juni Opening nieuwe tweede clubhuis
Op 14 juni kan het nieuwe clubhuis al geopend worden.

28 juni-5 juli Kabouterkamp
De kabouters gaan dit jaar naar Baarn, waar ze een heksenkamp hebben.

28 juni-5 juli Padvindsterkamp
De padvindsters kamperen op Buitenzorg in Baarn, waar ze aanspoelen op een onbewoond eiland.

zomer Sherpakamp
De sherpa's gaan naar het internationale kamp Salopia in Engeland.

september 19e Pannekoekactie
De groep helpt mee met de Pannekoekactie.

Grote Clubactie
De groep doet mee met de Grote Clubactie.

november Jantje Beton
De groep doet mee met de Jantje Beton-collecte.