Geschiedenis van de groep 1983

Acties
Naast de gebruikelijke acties wordt dit jaar ook meegedaan met de collecte voor het Nationaal Jeugd Fonds: Jantje Beton.

Opheffing Pionier-afdeling
De pionier-afdeling wordt weer opgeheven. Niet zozeer door gebrek aan leden, maar vooral doordat door gebrek aan leiding de meeste leden ook leiding binnen de groep zijn.

5 mei 2e Jaarmarkt
De groep doet mee met de plaatselijke jaarmarkt in de De Kempenaerstraat en bakt poffertjes.

mei 37e Sint-Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint-Jorismarsen.

16-20 juli Kabouterkamp
De kabouters kamperen naast de padvindsters in Lage Vuursche. Als thema hebben ze een Toverkamp.

16-20 juli ? Padvindsterkamp
Ook de padvindsters kamperen dus in Lage Vuursche.

18 september 16e Pannekoekactie
De groep helpt mee met de Pannekoekactie. Er worden 1041 pannenkoeken gebakken.

september Scout-In
De leiding kan zich dit jaar enigszins ontspannen door een gezamenlijk bezoek aan het grote landelijke Scouting-leiding-weekend in Ommen: de Scout-In.