U bent hier

Geschiedenis van de groep 1968

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van /usr/share/drupal7/modules/book/book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /usr/share/drupal7/includes/common.inc).


Geschiedenis van de groep
  1968 

    

Groepsactiviteiten
De groep houdt een ouderavond en activiteiten als Denkdag, Heitje Karweitje en Sint-Jorismarsen. Verder is de groep ook betrokken bij de door de Pavima georganiseerde eierzoekactie op het Springveld, waaraan alle Oegstgeester kinderen tegen betaling van een gulden kunnen meedoen. Er doen 319 kinderen mee en het batig saldo is ƒ 181,04.

3 februari Ouderavond
De groep houdt een ouderavond in het Patronaatsgebouw, waarbij o.a. een musical wordt opgevoerd.

 20 april Fancy-fair Senioren
De senioren houden een fancy-fair, waarmee ze ƒ 540,-- verdienen voor een nieuwe vloer voor het clubhuis.

Jaarlijkse Maaltijd Plaatselijke Commissie
De leiding bezoekt de jaarlijkse maaltijd voor alle leiders en leidsters van scouting Oegstgeest, die door de Plaatselijke Commissie is georganiseerd om onder andere het onderlinge contact te bevorderen.

mei 22e Sint Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint Jorismarsen.

8-15 juli Seniorenkamp
De senioren gaan op kamp in Dwingeloo.

september 1e Pannekoekactie
Samen met de verkennersgroepen wordt de eerste Pannekoekactie georganiseerd. Er worden vele pannenkoeken gebakken en de opbrengst is ƒ 500,--.