Geschiedenis van de groep 1967

30-jarig Jubileum Derjagroep: het Derja-kwadraat
De Derja groep viert haar 30-jarig bestaan: het Derja-kwadraat.

Officiële splitsing Junioren en Senioren
De junioren en senioren worden dit jaar officieel gesplitst in twee onderdelen. De senioren kennen geen rondes meer, maar een eigen gekozen bestuur.

januari Aanvraag bouw tweede clubhuis
Er wordt bij de gemeente een aanvraag ingediend voor de bouw van een tweede clubhuis op het terrein. Er wordt toestemming gegeven en in de loop van het jaar wordt het clubhuis gebouwd: 5 bij 10 meter groot, kosten: ƒ 3000,--.

30 januari Jubileum-groepsmaaltijd
Het jubileumjaar wordt geopend met een uitgebreide feestelijke maaltijd in het Koetshuis van Oud Poelgeest.

mei 21e Sint-Jorismarsen
De groep krijgt dit jaar ook de Erepalm voor het opruimen van alle troep tijdens de St Jorismarsen.

Jubileumkamp
In Bloemendaal wordt het jubileumjaar gevierd met een kamp. Tijdens dit kamp is er ook een ouderdag, die druk bezocht wordt.

september Dreiging opheffing Junioren
De junioren worden met opheffing bedreigd en er worden advertenties en artikelen geplaatst in de Oegstgeester Courant met een noodkreet.

december Verkoop kerstkaarten
Aan het eind van het jaar worden nog kerstkaarten verkocht met een opbrengst van ƒ 250,--.