U bent hier

Geschiedenis van de groep 1962

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van /usr/share/drupal7/modules/book/book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /usr/share/drupal7/includes/common.inc).


Geschiedenis van de groep
  1962 

 

Pioniersvendel Blauwe Vogels
Het is te begrijpen dat de padvindsters van de Blauwe Vogels er niet af willen als ze te oud worden. Nu zijn er natuurlijk geen scherpe leeftijdsgrenzen, zoals bij gewone kabouters en padvindsters. Maar toch wordt het op een goed moment nodig om een scheiding in leeftijd te brengen. In dit jaar ontstaat er dan ook een pioniersronde in het Tuvé-vendel van meisjes boven de 20 jaar, die daar geschikt voor zijn. Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten worden zij door de leiding op een andere manier bij het spel betrokken.

mei 16e Sint Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint Jorismarsen.

30 juni Reünie t.g.v. 25-jarig jubileum
Hoogtepunt van het 25-jarig jubileum is de reünie. Velen komen er op af om elkaar weer eens terug te zien, bij te praten en de middag te besluiten met een echte padvindstersmaaltijd. Na afloop laten de padvindsters van dat moment iets zien over het verloop van de afgelopen jaren. En natuurlijk is er ook weer een feestlied.

najaar Overvliegen
In het najaar wordt er weer overgevlogen.