U bent hier

Geschiedenis van de groep 1958

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van /usr/share/drupal7/modules/book/book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /usr/share/drupal7/includes/common.inc).


Geschiedenis van de groep
  1958 

     

Extra kring en vendel in Lisse
Tijdelijk heeft de groep een kring en een vendel in Lisse. In die tijd is het niet mogelijk zomaar een padvindstersgroep te starten. Een nieuwe groep draait eerst een aantal maanden onder de naam en supervisie van een bestaande groep. Pas als zo'n nieuwe groep levensvatbaar blijkt te zijn en voldoende geinstalleerde leidsters en kinderen heeft, kan deze zelfstandig worden. De groep uit Lisse gaat het blijkbaar goed, want een jaar later komen de kring en het vendel niet meer op de inschrijflijst van de Derja voor. Deze Lisser-groep bestaat nog steeds onder de naam Puntenburg.

Oprichting Pavima
Dit jaar komt de Pavima tot stand, een samenwerkingsverband van de drie plaatselijke padvind(st)ersgroepen. Deze commissie organiseert o.a. de Padvindersmarkt, waaraan ze ook haar naam ontleent. Uit deze organisatie komt later de Pannekoekactie voort.

januari Groeps-Winterkamp
Het jaar begint met een gezamenlijk winterkamp, waarbij ook de kabouters aanwezig zijn.

mei 12e Sint Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint Jorismarsen.

zomer Kabouterkamp
De kabouters gaan op kamp in Driebergen.

9-19 augustus  Juniorenkamp
De junioren en senioren gaan gezamenlijk op zomerkamp in Junne.

zomer Blauwe Vogelkamp
De Blauwe Vogels gaan op kamp in Baarn.

22 november Opening van het Pad
Het Pad wordt op 22 november geopend.

30-31 december Oliebollenactie
Het jaar wordt afgesloten met een oliebollenactie. De opbrengst is ƒ 600,--.