Geschiedenis van de groep 1951

Oprichting leidingvendel
Er wordt een kadervendel opgericht met de naam Tonkawa.

maart Plaatsing nieuw clubhuis
In maart wordt dan eindelijk het clubhuis gezet. Maar het bestuur kan nog niet op z'n lauweren gaan rusten, want de aannemer blijkt verkeerde luiken te hebben geplaatst, namelijk wit geverfde. En dat betekent weer hogere onderhoudskosten. Het hele gebouwtje is bruin gecarbolineerd om de kosten van onderhoud zo laag mogelijk te houden. Maar de zaak wordt geregeld en eindelijk na 10 jaar heeft de groep weer een eigen clubhuis.

30 april Officiële opening nieuwe clubhuis
Op 30 april wordt het clubhuis officieel geopend.

5 mei 6e Sint Jorismarsen
De groep doet mee aan de Sint Jorismarsen.

15 mei Jubeldag Nederlands Padvindsters Gilde
De Derja gaat naar de Jubeldag in Lunteren ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van het NPG.