U bent hier

Geschiedenis van de groep 1936

Foutmelding

  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 775 van /usr/share/drupal7/modules/book/book.module).
  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /usr/share/drupal7/includes/common.inc).


 
Geschiedenis van de groep

   1936 

  

november Ouderavond
In het Witte Huis wordt een ouderavond belegd om een afdeling van het Nederlandsch Padvindstersgilde (NPG) op te richten. Er is zoveel belangstelling, dat de club meteen is opgericht met 18 padvindsters en 15 kabouters. Na goedkeuring van de statuten zal de club zich als afdeling laten inschrijven bij het NPG. Er moet nog gezocht worden naar een clubhuis en terrein. Er zijn dus meteen al 33 leden. Sommige meisjes melden zichzelf aan, anderen worden door hun ouders opgegeven, omdat zij de Padvinderij een nuttige bezigheid voor hun dochters vinden. Enthousiast gaat iedereen aan de slag om die dingen te leren die nodig zijn om tot kabouter, padvindster of leidster geïnstalleerd te worden.