Routebeschrijving

2341 BJ Oegstgeest

Bekijk hier in Google Maps

Routebeschrijving

Het clubhuis van Scouting Derja is te vinden aan het einde van De Voscuyl in Oegstgeest, een zijstraat van de Rhijngeesterstraatweg tegenover het Bos van Wijckerslooth.

Scouting Derja beschikt over een clubhuis met 5 lokalen, een ruime keuken en een terrein met verschillende velden en bossages rond het clubhuis. De indeling van het clubhuis kunt u hier bekijken.

Geschiedenis van het clubhuis

In de loop der tijden heeft de groep verschillende clubhuizen gehad op verschillende plaatsen in Oegstgeest. Als je hier meer over wilt weten kun je hier een overzicht zien van de clubhuizen.

[openlayers clubhuis]