Scouting Derja Oegstgeest

Opgericht 30 januari 1937

Algemene gegevens van de groep

Scouting Derja is een scoutinggroep in Oegstgeest voor meisjes en jongens vanaf 5 jaar. Scouting Derja is een onderdeel van Scouting Nederland. De groep is opgericht op 30 januari 1937. Haar naam (Derja) is aan deze datum ontleend.

Contactpersoon van de groep is Aart-Teun Veldhuyzen, tel. 06-8359 5784.

Clubhuis

De bijeenkomsten zijn op zaterdag in het clubhuis aan het eind van de Voscuyl in Oegstgeest. Voor een routebeschrijving klik hier.

Sinds november 2007 heeft de groep de beschikking over een nieuw clubhuis, waarin de speltakken in vier lokalen hun onderkomen hebben. Elke speltak heeft op eigen wijze zijn lokaal ingericht. Naast de lokalen voor de speltakken zijn ook de w.c.'s, de keuken en een leidingruimte in het gebouw ondergebracht. Alle ruimtes zijn te bereiken via een grote centrale hal. De groep heeft rondom het gebouw enkele velden en een kampvuurkuil.

Kijk voor een indeling van het clubhuis hier.

Abonneren op Scouting Derja Oegstgeest RSS