Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (regel 394 van /usr/share/drupal7/includes/common.inc).

Scouting Derja Oegstgeest

Opgericht 30 januari 1937

Algemene gegevens van de groep

Scouting Derja is een scoutinggroep in Oegstgeest voor meisjes en jongens vanaf 5 jaar. Scouting Derja is een onderdeel van Scouting Nederland. De groep is opgericht op 30 januari 1937. Haar naam (Derja) is aan deze datum ontleend.

Clubhuis

Per 1 september 2021 zal Scouting Derja ophouden te bestaan. Wij zullen als groep verhuizen naar de Mariahoevelaan 2B te Oegstgeest. Op 19 juli 2021 wordt ons bestaande clubhuis gesloopt en zal er een andere bestemming aan de grond worden gegeven.

De bijeenkomsten zijn op zaterdag in het clubhuis aan het eind van de Voscuyl in Oegstgeest. Voor een routebeschrijving klik hier.

Sinds november 2007 heeft de groep de beschikking over een nieuw clubhuis, waarin de speltakken in vier lokalen hun onderkomen hebben. Elke speltak heeft op eigen wijze zijn lokaal ingericht. Naast de lokalen voor de speltakken zijn ook de w.c.'s, de keuken en een leidingruimte in het gebouw ondergebracht. Alle ruimtes zijn te bereiken via een grote centrale hal. De groep heeft rondom het gebouw enkele velden en een kampvuurkuil.

Kijk voor een indeling van het clubhuis hier.

Abonneren op Scouting Derja Oegstgeest RSS