You are here

Vorstenjacht - 25 april 2015

Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 394 of /usr/share/drupal7/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2404 of /usr/share/drupal7/includes/menu.inc).


Vorstenjacht 

  25 april 2015  
Info leiding - Algemene info - Fotoalbum

Op zaterdag 25 april 2015 organiseert Scouting Derja voor Oegstgeester kinderen een vossenjacht met als thema “Vorsten” in het kader van Koningsdag.

Alle kinderen tot en met 14 jaar zijn welkom. De deelname is gratis.

De activiteit vindt plaats van 13:00-16:00 met eventuele uitloop in en rond het winkelcentrum Lange Voort en het Irislaanpark.

Een groot aantal vorsten (koningen, koninginnen, prinsen en prinsessen) kan worden gevonden.

Bij elke vorst is een kleine activiteit of spelletje te doen.


Koning Willem Alexander en koningin Maxima

Voor deze activiteit is een maximum van 300 deelnemerskaarten beschikbaar. Je kunt van tevoren inschrijven door een mail te sturen naar info@scoutingderja.nl met opgave van aantal kinderen. Indien nog niet alle kaarten weg zijn kun je ook op de dag zelf een kaart halen. Deelnemerskaarten zijn op 25 april verkrijgbaar bij de starttent bij de bibliotheek vanaf 13:00.